Η Εταιρία μας

Το Everlast όνομα είναι συνώνυμο με το Box, αν και η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευαστής μαγιό στο Bronx το 1910. Ο δεκαεπτά χρονών Jacob Golomb, γιος ενός ράφτη και δεινός κολυμβητής, ήταν δυσαρεστημένος με τα μαγιό εκείνης της εποχής που διαρκούσαν μόλις μια σεζόν, και άρχισε να κατασκευάζει μαγιό με την εγγύηση ότι θα διαρκούν για ένα ολόκληρο έτος. Έτσι με υπερηφάνεια τους έδωσε το όνομα «EVERLAST», και παρόλο που το μαγιό δεν κράτησε σε όλη την ιστορία, το όνομα έμεινε.

Κατά τη διάρκεια των επομένων ετών, ο Golomb μετατρέπει την εταιρεία του σε ένα μικρό κατάστημα λιανικής πώλησης που έφερε μια πλήρη σειρά των αθλητικών ειδών. Το 1917, ένας νεαρός μαχητής που ονομάζεται Jack Dempsey εισήγαγε πυγμαχία στον Golomb και την Everlast. Ο Dempsey ζήτησε από τον Golomb να κατασκευάσει προστατευτικά καλύμματα κεφαλής που θα διαρκούσαν περισσότερο από 15 γύρους εντατικής προπόνησης πυγμαχίας. Ο Golomb σχεδίασε τα εργαλεία κατάρτισης για τον Dempsey. Το 1919, ο Dempsey κέρδισε το πρωτάθλημα  βαρέων βαρών του κόσμου φορώντας γάντια πυγμαχίας που έφτιαξε γι 'αυτόν ο Golomb Everlast έγινε η έδρα του boxing εξοπλισμoύ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις 24 Οκτωβρίου του 2000, η διοίκηση και τους μετόχους της Active Apparel Group (AAGP) απέκτησε το σήμα Everlast και για τον πυγμαχικό εξοπλισμό. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2007 η Everlast Worldwide Inc ήταν αποκτήθηκε από την βρετανική εταιρεία Brands Holdings.

Από το 2007, το εμπορικό σήμα Everlast είναι πλέον παρών σε περισσότερες από 101 χώρες και διαθέτει 88 άδειες σε όλο τον κόσμο.


Ρυθμίσεις

Μενού

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Σύνδεση